U subotu 21. veljače u Ivanić Gradu – sportskoj dvorani Žeravinec održan je 27. tradicionalni međunarodni KUP MLADOSTI 2015.

Na ovom besprijekorno organiziranom turniru za karataše od najmlađih do kadetskih kategorija, naš klub je nastupio s dva mlađa i dva starija natjecatelja, iako je broj boraca mogao biti puno veći da nije bilo bolesti. Besim Ademi i Paul Karačić su otišli do kraja!

Prvo je Besim u mlađim kadetima -52kg pobjedio sve svoje protivnike nakon što je bio slobodan u 1.kolu. Prpića (Sport life) 3-2 preglašavanjem, Senjaka (Centar V.Gorica) 1-0 i u finalu predstavnika domaće Mladosti Ivanić Grad 3-1.

Paul je kategoriju kadeti -57kg osvojio nizom bez primljenog boda. U 1.kolu je također bio slobodan, zatim pobjede nad Fajerbachom (Lotos) 4-0, Rodom (Koprivnica) 2-0 i u napetom finalu nad Obrazovićem (V.Gorica) 1-0.

Naša dva mlađa natjecatelja Matko Zelenika u ml.učenicima -38kg i Antonela Anđelić u učenicama +44kg ovaj puta nisu uspjeli proći prve prepreke, ali su zato stekli jedno veliko iskustvo više za slijedeća natjecanja. Već iduću subotu 28.veljače nastavak je karate lige – III. turnir.

Čestitke na osvojenim zlatnim medaljama!