U dvorani Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, 15.veljače 2015. održano je UniSportHR karate 2014./2015.- studentsko prvenstvo hrvatske. Organizatori ovog karate prvenstva bili su HRVATSKI AKADEMSKI SPORTSKI SAVEZ i HRVATSKI KARATE SAVEZ u suradnji s KARATE KLUBOM HRVATSKI DRAGOVOLJAC.

Rezultatski – ekipno – Zagrebačko sveučilište pobjedilo je u muškoj i ženskoj konkurenciji. Od naših klupskih natjecatelja koji su dali veliki udio u ovoj pobjedi najuspješniji bili su Domagoj Rukavec u kategoriji +84kg i Filip Soro u -75kg, koji su postali studentski prvaci Hrvatske.

2.mjesto osvojio je Ante Mrvičić u kategoriji -84kg i Vesna Gugić u kategoriji studentice -61kg, dok je 3.mjesto osvojila Jelena Grgac u -55kg.

KKHD je uložio veliki trud u organizaciju dva najjača seniorska karate prvenstva hrvatske, koja su se održala 14. i 15.2., i time zahvaljuje svim članovima kluba koji su doprinijeli njihovoj uspješnoj realizaciji i čestita svojim natjecateljima na odličnim sportskim rezultatima.

Ovo je bilo lijepo predstavljanje i najava za prestojeće Europske studentske igre EUSA, čiji će domaćini biti Zagreb i Rijeka 2016. godine, te se nadamo da će se naši studenti sportaši, pogotovo karataši u velikom broju natjecati na ovom velikom sportskom događaju u hrvatskoj.