Ante Mrvičić pobijedio Svjetskog prvaka

Ante Mrvičić pobijedio Svjetskog prvaka

    13-15. siječnja u Samoboru je održan je 26. GRAND PRIX CROATIA, na kojem je nastupilo preko 2000 natjecatelja iz 241 kluba iz 27 zemalja. Zbog bolesti nastupili smo  samo s osam klupskih boraca  na ovom dosad najvećem Grand prix Croatia. Prvog dana natjecanja, po prvi put u...

Naši izvrsni studenti

Naši izvrsni studenti

Na kraju godine moramo se pohvaliti i akademskim uspjesima naših natjecatelja. Kako vrlo često napominjemo jedan od ciljeva našeg kluba je da pored vrhunskih sportskih rezultata naši članovi ostvaruju i vrhunske rezultate na drugim poljima svojeg djelovanja, kako u školi, fakultetu tako i na njihovim radnim mjestima....


Na 12. Kupu Svetog Nikole koji je održan 26.11.2016. godine u Varaždinu nastupili su naši najmlađi natjecatelji.

Na navedenom natjecanju nastupili su Franko Janjić, Matija Kišur i Petar Zelenika u kategoriji mlađih učenika, te Eva Debanić i Una Fleković u kategoriji mlađih učenica koji usprkos dobrim borbama u velikoj konkurenciji nisu uspjeli doći do borbe za medalje. U učenicima je nastupio Matko Zelenika koji je nakon pobjede u prvoj borbi, u drugoj borbi izgubio na sudačko preglašavanje, no uspio je u repasažu pobijediti i osvojiti brončanu medalju.
U kategoriji učenica Lorena Crnogorac je izgubila u prvoj borbi od kasnije pobjednice te je kroz repasaž došla do borbe za brončanu medalju koju gubi sudačkim preglašavanjem nakon rezultata 0:0.

U kategoriji mlađih kadetkinja nastupile su Antonela Anđelić u kategoriji -55 i Lucija Gajić u kategoriji +55. Antonela je nakon vodstva 3:0 nesretno izgubila prvu borbu i kasnije izgubila šansu za repasaž, dok je Lucija hrabrim borbama došla do finala gdje je izgubila od predstavnice BiH te osvojila srebrnu medalju.

Čestitke Luciji i Matku na medaljama, i svim ostalim natjecateljima na hrabrim nastupima, te im želimo više sportske sreće na sljedećim natjecanjima.

 

FaLang traduction system by Faboba