Ante Mrvičić pobijedio Svjetskog prvaka

Ante Mrvičić pobijedio Svjetskog prvaka

    13-15. siječnja u Samoboru je održan je 26. GRAND PRIX CROATIA, na kojem je nastupilo preko 2000 natjecatelja iz 241 kluba iz 27 zemalja. Zbog bolesti nastupili smo  samo s osam klupskih boraca  na ovom dosad najvećem Grand prix Croatia. Prvog dana natjecanja, po prvi put u...

Naši izvrsni studenti

Naši izvrsni studenti

Na kraju godine moramo se pohvaliti i akademskim uspjesima naših natjecatelja. Kako vrlo često napominjemo jedan od ciljeva našeg kluba je da pored vrhunskih sportskih rezultata naši članovi ostvaruju i vrhunske rezultate na drugim poljima svojeg djelovanja, kako u školi, fakultetu tako i na njihovim radnim mjestima....

 ante2 edited

 

13-15. siječnja u Samoboru je održan je 26. GRAND PRIX CROATIA, na kojem je nastupilo preko 2000 natjecatelja iz 241 kluba iz 27 zemalja. Zbog bolesti nastupili smo  samo s osam klupskih boraca  na ovom dosad najvećem Grand prix Croatia. Prvog dana natjecanja, po prvi put u petak, nastupio je naš kadet Besim Ademi u 3. kolu gubi od Ukrajinca koji pak posustaje u polufinalu i time onemogućava Besimu repasaž.

Drugog dana nastupili su naši mlađi seniori. Monika Berulec je zaustavljena u 2. kolu od Mađarice nakon preglasavanja sudaca, te kasnije gubi priliku za repasaž. Tomislav Hren gubi u 1. kolu od predstavnike Srbije. Mateo Šitum u 1. kolu pobjeđuje Mađara, ali u 2. kolu gubi od predstavnika Slovenije.

Jedini naš predstavnik u seniorskoj konkurenciji koja se održavala u open kategoriji bio je Ante Mrvičić. U 1. kolu bio je slobodan, u 2. kolu pobjeđuje predstavnika Kosova, u 3. kolu Luku Preleca, a u 4. kolu pobjeđuje reprezentativnog kolegu Enesa Garibovića. Tim nizom pobjeda kvalificirao se u finalni dio natjecanja gdje su se četvorica najboljih borili svak protiv svakog. U finalnom djelu opet je briljirao i pobijedio svjetskog prvaka Iranca Sajada Ganjzadeha, no izgubio je od Anđela Kvesića i Marijana Logarušića te tako na kraju zauzeo 3. mjesto i osvojio 500 Eura nagrade organizatora.

Trećeg dana natjecanja nastupile su naše mlade borkinje Antonela Anđelić i Lucija Gajić koje nažalost nisu uspjele proći dalje od prvog kola, no zaslužuju pohvalu za hrabar nastup na ovako velikom turniru.

Čestitke natjecateljima i trenerima, a pogotovo našem ANTI MRVIČIĆU!
 


FaLang traduction system by Faboba