Ante Mrvičić pobijedio Svjetskog prvaka

Ante Mrvičić pobijedio Svjetskog prvaka

    13-15. siječnja u Samoboru je održan je 26. GRAND PRIX CROATIA, na kojem je nastupilo preko 2000 natjecatelja iz 241 kluba iz 27 zemalja. Zbog bolesti nastupili smo  samo s osam klupskih boraca  na ovom dosad najvećem Grand prix Croatia. Prvog dana natjecanja, po prvi put u...

Naši izvrsni studenti

Naši izvrsni studenti

Na kraju godine moramo se pohvaliti i akademskim uspjesima naših natjecatelja. Kako vrlo često napominjemo jedan od ciljeva našeg kluba je da pored vrhunskih sportskih rezultata naši članovi ostvaruju i vrhunske rezultate na drugim poljima svojeg djelovanja, kako u školi, fakultetu tako i na njihovim radnim mjestima....

Jerko Đurinović osvojio Karate ligu

17pict0334min

U nedjelju 03.06.2012. u ŠD Peščenica, Zagreb održano je zadnje 4.kolo 7. KARATE LIGE zagrebačkih osnovnih i srednjih škola. Sa osvojena četiri pehara za ukupan uspjeh tijekom ovog natjecanja možemo biti izuzetno zadovoljni. Naš karatista Jerko Đurinović ostvario je najveći uspjeh osvojivši 1.mjesto, sa nove visoke četiri pobjede došao je do ukupno maximalnih 16 pobjeda i time dokazao da mu nema premca u teškoj kategoriji 5/6 razreda. Tomislav Hren je uzeo odlično 2.mjesto u teškoj kategoriji 7/8 razred s omjerom pobjeda i poraza u ovom kolu od 3-1, te time pokazao svoju konstantnost u osvajanju odličja na ovogodišnjim natjecanjima. Još jedno 2.mjesto osvojio je Kristijan Doko u lakoj kategoriji srednjih škola, dobivši u ovom kolu tri borbe i svog konkurenta za prvo mjesto Šituma iz KK Susedgrad, no s jednim porazom je ipak završio kao ukupno drugi. Četvrti pehar na ovoj karate ligi zasluženo je uzeo Paul Karačić, koji se ove školske godine zbog manjeg broja prijavljenih natjecatelja morao boriti u "lakoj" kategoriji -50kg, iako je njegova turnirska kategorija -36kg. Osvojio je pehar za 3.mjesto s nešto lošijim omjerom u ovom kolu od 1-3.

U ovom kolu uz Jerka, omjer 4-0 imala je jedino još naše osvježenje - Nejla Gagula, nastavivši sjajan niz sestre Dinne, koja zbog bolesti nije mogla nastupiti. Evo omjera pobjede/poraza i ukupan redoslijed (u zagradi broj natjecatelja u kategoriji) ostalih naših natjecatelja:

Max Karačić 1-2  5.(11), Domagoj Dolički 2-2  7.(13), Toni Čičak 1-3  13.(16), Karlo Orioli 0-4  12.(12), Laura Orioli 1-3  5.(8), Marko Tanković 3-1  4.(10), Hrvoje Šoljić 3-1  8.(11), Ante Šoljić 3-1  7.(11) i Andrija Baković 0-3  10.(11). Ovo kolo nisu radili - Marko Strenja 10.(11), Niko Strenja 9.(12), Monika Barić 6.(6)

Čestitke nagrađenima i podrška svima za još uspješniju iduću 8.KARATE LIGU. Zahvaljujemo svim našim trenerima na pomoći oko naših mladih karatista i našem Davoru Hrenu bez čije pomoći ne bi bilo dodatnih krasnih fotografija za ovo hvale vrijedno natjecanje.

 

FaLang traduction system by Faboba