14.-15. prosinca 2013. u Zagrebu u tehničkoj organizaciji našeg kluba i KK Croatia održano je DRŽAVNO PRVENSTVO u više kategorija. U mlađim seniorima (U21) uspješan je bio naš karataš Domagoj Rukavec osvojivši 2.mjesto. Do finala je stigao pobjedama protiv Josića i Logarušića iz KK Hercegovina rezultatima 3-0 i 9-1, te je u finalu vodio do samog kraja, ali je ipak nesretno izgubio na zlatni bod od Živkovića iz Voloskog.

Naša seniorska ekipa u sastavu Marko Opančar, Filip Soro, Domagoj Rukavec, cap. Pero Vučić, Luka Požgaj i Ante Mrvičić osvojila je izvrsno 2. mjesto. U poluzavršici imali smo istog protivnika kao u prošlogodišnjem finalu – KK Samobor. Opančar je izgubio minimalno protiv Tomazina 0-1, zatim su pobjedu donijeli Rukavec protiv Šoića (6-1), Vučić protiv Lučića (3-2) i Mrvičić u borbi protiv Danil Domdjonija (8-0). Finale je izgubljeno rezultatom 1-3 i zasluženo je otišlo u korist ekipe Sokola iz Splita. Jedinu pobjedu donio je Mrvičić protiv Martića s 3-0. Požgaj – Vinko Ursić-Glavanović 1-4, Rukavec – Pernuš 3-5 i Vučič – Lučin 0-3.

Naše juniorke Dina Gagula, Brigitta Sivrić i Ana Marija Tomić također su vrlo dobro odradile na ovom PH. U prvom meču pobjedile su ekipu Globusa s 2-1, zatim su poražene s 1-2 protiv KK Ri Croatia u borbi za 3.mjesto. Nastupili su i naši kadeti u sastavu: Jerko Đurinović, Paul Karačić i Tomisla Hren, koji su nažalost poraženi od ekipe Zameta s 0-2.