KAKO DO NAS

Karate centar Hrvatski dragovoljac nalazi se na ZAPADNOJ strani Doma sportova, između klizališta i stepeništa koje vode na plato, nasuprot Elektrane.

Najbliže tramvajske stanice udaljene su 5 minuta hoda i nalaze se na Zapadnom kolodvoru (tramvaj br.1), Trešnjevačkom trgu (tramvaj br. 3.,9., i 12.), Trgu Francuske republike (tramvaj br.1.,2. 6. i 11.), i u Jagićevoj ulici (tramvaj br.2).

Na istočnoj strani Doma sportova nalazi se veliki parking s slobodnim mjestima.

Što se javnog prijevoza tiče, u blizini Doma sportova nalaze se:

– 2 autobusne stanice (Vodovodna na sjevernoj strani i Nova cesta na istočnoj strani) autobusne linije 118 Mažuranićev trg – Voltino

– željeznička stanica (Zapadni kolodvor)

Vozni red možete preuzeti ovdje: http://www.zet.hr

DRUGE LOKACIJE

Od osnutka kluba treninzi su se odvijali na lokaciji Savska cesta 23, u dvorani Obrtničke srednje škole. Danas se tamo nalazi karate škola za djecu i natjecateljski treninzi za mlađe članove kluba (učenički i kadetski uzrasti).

Od jeseni 2012. treninzi se održavaju i u OŠ Gornje Vrapče, Vrapčanska 188.
Nudimo program za djecu od 4. godine na dalje, pod trenerskim vodstvom
Željke Zrnetić.

O DOMU SPORTOVA

Dom sportova je ime velike višenamjenske sportske dvorane u Zagrebu. Otvoren je 17.lipnja 1972 . godine košarkaškom utakmicom Europa – Svijet.

U ovih trideset godina postojanja, teško bi bilo nabrojati sve velike i važne događaje kao i klubove i pojedince koji su nastupali u dvoranama Doma sportova.

Smješten je u sjeverozapadnom dijelu Trga sportova i zauzima cijeli prostor između Magazinske ulice i Nove ceste.

Objekt ima 32000 m2 korisne površine od čega je 10000 m2 poslovnog prostora a 22000 m2 služi isključivo sportu.

U Domu sportova se održavaju razne dvoranske sportske (tenis, rukomet, odbojka, košarka, dvoranski nogomet, umjetničko klizanje, hokej na ledu, mačevanje i slično), ali i druge priredbe (koncerti, predavanja i slično). Dvoranom upravlja Grad Zagreb.

U dvorani su se održavali Svjetsko prvenstvo u stolnom tenisu, Europsko prvenstvo u klizanju, Svjetsko prvenstvo u hokeju – Divizija A, ATP Zagreb Open i mnogi drugi veliki sportski događaji.

Uglavnom, nemoguće je zamisliti zagrebački i hrvatski dvoranski sport bez ovog u svemu specifičnog objekta.