Na Prvenstvu Hrvatske za kadete/kadetkinje i juniore/juniorke u borbama održanom u Splitu 6.-7.prosinca 2014. naš klub je ostvario lijep rezultat, osvojivši 4 medalje od prijavljenih 8 natjecatelja. Najveći uspjeh postigao je Paul Karačić okitivši se naslovom državnog prvaka u kategoriji kadeti -57 kg i s time je izborio pravo nastupa na nadolazećem Europskom prvenstvu u Zurichu, koje se održava u veljači iduće godine. Do zlata je stigao teškim borbama – rezultatima 1-0 (zlatnim bodom), 6-4, 6-0 i u finalu s 2-0.

Vrlo dobar rezultat postignut je u kategoriji juniori +76 kg, gdje su osvojene dvije medalje, srebrna i brončana. Karlo Raguž postao je viceprvak, borbama 2-0, 7-1, te poraz u finalu od J. Bunjevca 0-4, dok je Marko Kraljević osvojio 3.mjesto rezultatima 0-3 i 4-2. Drugu brončanu medalju osvojio je Jerko Đurinović u kategoriji kadeti +70 kg, u zanimljivim borbama s 2-0, 1-3 i 1-0. Ostali naši natjecatelji na ovom prvenstvu Karlo Rukavec, Dina Gagula, Marko Tanković i Tomislav Hren ovaj puta se nisu uspjeli popeti na pobjedničko postolje.

U ova dva dana ekipu su pratili i vodili Luka Požgaj, Martin Primorac, Dr.Zoran Hranilović, Murisa Jašarević i glavni trener Ante Čutura.

Čestitke našim sportašima na ovim vrijednim rezultatima, te zahvaljujemo svim trenerima i članovima kluba koji su pridonijeli ovom našem uspjehu!