Dana 5.04.2014. godine održan je World Grand Prix Sarajevo 2014., na kojem je nastupilo 60-tak seniorki i seniora, karatašica i karataša iz 4 države (Hrvatska, BiH, Makedonija i Srbija) u borbama i katama.

Ove godine natjecanje se održalo samo u apsolutnoj kategoriji te smo nazočili međusobnim borbama boraca od srednje do teške kategorije među kojima su bili i predstavnici našeg kluba i to Vesna Gugić, Domagoj Rukavec i Kristijan Doko.

Od naših boraca najbolji rezultat polučio je Domagoj Rukavec osvojivši 3.mjesto i brončanu medalju. Domagoj je imao 4 borbe od kojih je jednu izgubio i to od finaliste, prvaka BiH u poluteškoj kategoriji, Kupusovića u preliminarnim borbama, a u borbi za 3. mjesto pobijedio je prvaka BiH u srednjoj kategoriji Mesića.

Kristijan Doko izgubio je u prvom kolu tijesnim rezultatom 1:0 uz dobru borbu.

Vesna Gugić je u prvom kolu izgubila od kasnije pobjednice turnira Tanje Umičević (daleko težinski veće protivnice – aktualne prvakinje BiH i balkanske prvakinje u kategoriji +68kg), te je bila u repasažu no nije se uspjela izboriti za treće mjesto i medalju.

U popodnevnim satima održan je revijalni turnir 4 najbolja borca u muškoj konkurenciji gdje su nastupili i naš Domagoj i Vesna, no očekivano su pobjednici jutrošnjeg turnira ponovno bili premoćni i osvojili prva mjesta. Domagoj i Vesna dobro su se borili ostvarivši po dvije pobjede i poraz.