U subotu 13.rujna 2014. u dobro popunjenoj dvorani “Kutiji šibica” u organizaciji ZAGREBAČKOG KARATE SAVEZA održan je 3. Zagreb Karate Cup – Tromeč gradova VENECIJA – ZAGREB – BUDIMPEŠTA. Na ovom dobro posjećenom i organiziranom sudaru gradova, pobjedila je mješovita ekipa ZAGREBA, za koju je nastupao Domagoj Rukavec, reprezentativac i član KKHD-a. Domagoj je samouvjereno i sigurno pobjedio s 3-0 u prvom dvoboju Zagreb – Venecija, te tako pridonio pobjedi za ulazak u finalne borbe protiv ekipe Budimpešte i samo osvajanje velikog pehara.

Drugog dana održao se turnirski 3.Zagreb Karate Cup, koji je ove godine iznenadio sve poklonike karate sporta (samo ne i organizatore) vrlo velikim brojem prijavljenih natjecatelja. Ukupni broj se popeo na preko 950 prijava iz 13 zemalja, među kojima su bili i naši klupski borci. Najveći uspjeh ostvario je Paul Karačić osvojivši 1.mjesto u kategoriji kadeti -57kg s 19 natjecatelja, nakon 4 vrlo dobrih borbi bez primljenog boda – protiv starog znanca slovaka Podsklana 1-0, mađara Szabo 2-0, Pavića iz Susedgrada na preglašavanje i u finalu Turka iz Kostrene s 2-0.

Još jednu medalju – brončanog sjaja izborila je naša sve bolja juniorka Dina Gagula u kategoriji U18 +59kg s 14 natjecateljica, koja je do 3.mjesta došla borbama protiv Čolić iz Kantona Sarajevo, pobjeda nakon preglašavanja (3-3), poraz od kasnije pobjednice mađarice Pal 0-1, u repasažu pobjede protiv Živković iz TAD s 1-0 i Mrazović iz Studenta s 2-0.

Tomislav Hren je nastupio u kategoriji U18 -76kg, te je minimalno poražen u prvoj borbi protiv mađara Pozderka 0-1 i u repasažu s 1-2. Marko Tanković se borio u kategoriji U18 -68kg, gdje je također izgubio minimalno 0-1 od srbina Stojana, zatim u repasažu od Štimca poraz i srećom lakšu ozlijedu glave. Jerko Đurinović se natjecao kadetskoj U16 +70kg, gdje nije uspio proći prve dvije prepreke izgubivši minimalno. Sve borbe su pratili i pripremali trener Luka Požgaj i glavni trener Ante Čutura.