Karate klub HRVATSKI DRAGOVOLJAC najuspješniji je klub na Prvenstvu Zagreba 2015. za kadete, juniore i mlađe seniore u borbama pojedinačno i ekipno! Osvojili smo 5 zlatnih, 4 srebrne i 5 brončanih odličja, ispred KK Hercegovina s omjerom medalja 4-0-1, KK Susedgrad ima 3-3-4, KK Bushido 3-3-2, KK Student 3-1-1 …

Na ovom važnom službenom natjecanju, koje se održalo 31.svibnja 2015., kao i uvijek u ŠD Peščenica, naši su karataši ostvarili značajan uspjeh. Najzanimljivije borbe i odličan nastup naših vidjeli smo u kategoriji JUNIORI EKIPNO, u kojoj su dragovoljci u sastavu Karlo Raguž, Marko Kraljević, Jerko Đurinović (Tomislav Hren) prvo ostvarili pobjedu od 1-0 protiv KK Bushido. Raguž i Kondić, te Kraljević i Lulić su remizirali, da bi zatim Đurinović donio pobjedu ekipi odličnom borbom protiv Drempetića. U finalu su bile dovoljne dvije borbe protiv KK Susedgrad: Raguž – Janko i Kraljević – Pavić za konačan uspjeh u kategoriji. Specifična je bila kategorija JUNIORI +76kg u kojoj su naši natjecatelji popunili sva mjesta na pobjedničkom postolju: 1.Kraljević, 2.Đurinović, 3.Vahtarić i Raguž. Izdvajamo još kategoriju KADETI -63kg s 9 prijavljenih natjecatelja, gdje je dominirao naš Paul Karačić, te osvojio zlatnu medalju u borbama protiv Fajerbacha, Drempetića i Vrbata. Prvakinje Zagreba postale su još u MLAĐIM SENIORKAMA -50kg Monika Berulec i u +68kg Dina Gagula.

Viceprvaci Zagreba uz Jerka postali su: Tomislav Hren u juniorima -76kg, Paul Karačić u juniorima -61kg i Dina Gagula u juniorkama +59kg. Brončano odličje osvojili su također Marko Kraljević i Vedran Vahtarić u mlađim seniorima -84kg, te Karlo Raguž u +84kg. U kadetima pojedinačno i ekipno nastupao je i borbeni Domagoj Dolički.   Dan za pamčenje!   Čestitke svim osvajačima medalja i treneru Anti Čuturi na pripremi natjecatelja.