U Hotelu Laguna u Zagrebu 28.1. dodijeljene su nagrade ZAGREBAČKOG KARATE SAVEZA za ostvarenja u 2014. godini. Monika Berulec je svojim izvanrednim rezultatima u prošloj godini sasvim zasluženo ponijela titulu dvostruke osvajaćice ove prestižne nagrade.

Nagrađena je plaketom za najuspješnijeg sportaša u kategoriji JUNIORKE – BORBE, i to sa osvojenih 160 bodova, ispred Laure Rehak (KK Student) 102 boda i trećeplasirane naše Dine Gagule sa 25 osvojenih bodova.

Najuspješnija je i u kategoriji MLAĐE SENIORKE – BORBE, s osvojenih 76 bodova. Drugo mjesto zauzela je Anamarija Križan (KK Hercegovina) 70 bodova i treća je bila Lea Bećirović (KK Susedgrad) s 48 bodova.

Treće priznanje je za ostvareni vrhunski rezultat na EP u Lisabonu. Priznanja su uručili gosp. Zlatan Muheljić, predsjednik ZKS-a, te gosp. Stjepan Čelan, predsjednik HKS-a.

U Samoboru 1. veljače  na godišnjem izbornom saboru, Monika je također primila priznanje ovaj puta od HRVATSKOG KARATE SAVEZA za vrhunske rezultate ostvarene u 2014. godini.

VELIKE ČESTITKE NA PRIZNANJIMA !