Završio je 5. ZAGREB KARATE CUP, veliko međunarodno natjecanje u katama i borbama, koje je kao i do sada besprijekorno organizirao Zagrebački karate savez uz svesrdnu pomoć klubova pa tako i KKHD-a. Dolazak preko 800 natjecatelja iz 91 kluba iz 12 država u “Kutiju šibica” osiguralo je vrhunski sportski događaj. U rezultatskom smislu naš klub ostvario je respektabilne brojke: nastupilo je 9 natjecatelja te je osvojeno 6 medalja od čega 2 zlata i 4 bronce.

Moramo istaknuti mlade natjecatelje koji su, usprkos tek prvom tjednu treninga, hrabro nastupili te je Toni Čutura osvojio 3. mjesto u učenicima +46, dok su Ivan Garaj i Lucija Gajić poraženi u repasažu svojih kategorija. Besim Ademi je nastupio u kadetima, ali ovoga puta nije imao sreće te je poražen od Slovačkog natjecatelja u drugom kolu bez mogućnosti za repasaž.

U starijim kategorijama Mateo Šitum je osvojio zlato u mlađim seniorima -84, Karlo Raguž brončanu medalju u istoj kategoriji, Marko Kraljević dvije brončane medalje u mlađim seniorima i seniorima +84, te Lucija Šipura koja je osvojila zlatnu medalju u seniorkama -61 kg. Nastupio je i Ante Mrvičić koji zbog ozljede nije mogao dovršiti nastup na ovom natjecanju. Čestitke svima!