Završio je 4. ZAGREB KARATE CUP, veliko međunarodno natjecanje u katama i borbama, koje je kao i do sada bezprijekorno organizirao Zagrebački karate savez uz svesrdnu pomoć klubova pa tako i KKHD-a. Dolazak preko 800 natjecatelja iz 79 klubova iz 8 država u “Kutiju šibica” osiguralo je vrhunski sportski događaj kako za sportaše tako i za gledatelje. U rezultatskom smislu naši klub ostvario je respektabilne brojke: nastupio je s deset boraca od kojih se njih sedmero popelo na pobjedničko postolje. Osvojene su 2 zlatne, 3 srebrne i 2 brončane medalje.

Moramo istaknuti Moniku i našeg mladog Matka, koji su se popeli na najviše postolje.Tijesni poraz Matea od europskog prvaka mađara Gabora, odlični Jerko s četiri borbe – poražen tek u finalu s 0-1 od Bunjevca, Paul deklasirao slovaka 9-1, Dina u finalu s M.Zorić, odlični Besim nepravedno izgubio u 1.kolu, zatim pobjeda, te poraz na preglašavanje za broncu, Karlo nastupio unatoč bolesti, u finalu mlađih učenika naš dvojac Matko – Toni, Antoneli izmaklo postolje…. Evo i rezultata po kategorijama:

U21 -50kg  1. Monika Berulec,  U21 -75kg  3. Mateo Šitum,  U21 +68  2. Dina Gagula,  Juniori +76kg  2. Jerko Đurinović,  Juniori -61kg  3. Paul Karačić,  mlađi učenici +38  1. Matko Zelenika, 2. Toni Čutura. Nastupili su još Besim Ademi, Karlo Raguž, Tomislav Hren i Antonela Anđelić. Čestitke dragovoljci!