Na jučer održanom Prvenstvu Hrvatske za seniore u Svetom Ivanu Zelini naši natjecatelji ostvarili su izniman rezultat. Natjecanje su otvorili seniori +84 gdje je naš Pero Vučić pobijedio Marija Vučića, u polufinalu Ivu Zoričića, a u finalu je izgubio od Anđela Kvesića.
U kategoriji -84 imali smo tri naša predstavnika. Ante Mrvičić je pobijedio Ivana Kvesića, u polufinalu našeg Karla Raguža, a u finalu gubi od Zvonimira Živkovića nakon nekoliko žalbi. Mateo Šitum je izgubio od kasnijeg finalista Živkovića, u repasažu pobijedio Hadžimuratagića za osvajanje brončane medalje.
Karlo Raguž nakon pobjede u prvom kolu, susreće se i gubi od našeg Mrvičića, da bi u borbi za 3. mjesto izgubio od Ivana Kvesića.
U kategoriji -68 nastupio je naš Filip Soro. U prvom kolu pobijedio je Stjepana Bešenića, u polufinalu je izgubio do Stjepana Štimca a u borbi za 3. mjesto pobijedio je najtecatelja iz RI Croatie.
U ženskoj najtežoj kategoriji nastupila je Dina Gagula koja nije imala sreće sa žrijebom, pa je izgubila od kasnije pobjednice Anamarije Bujas Čelan, a u repasažu od Maje Zorić.
U kategoriji -61 kg Lucija Šipura je nakon prve pobjede izgubila od Ane Lenard, a u borbi za treće mjesto je izgubila od Jelene Kovačević. Jako težak žrijeb, ali se Lucija izvrsno borila i minimalno izgubila od europskih i svjetskih osvajačica medalja.
U kategoriji -55 imali smo dvije natjecateljice. Jelena Grgac je pobijedila Paulu Andričević dok je u finalu izgubila od Lucije Čatlak, i osvaja izvrnu srebrnu medalju.
Vesna Gugić je izgubila od Lucije Čatlak, a u repasažu pobjeđuje Saru Siddiqui i osvaja brončanu medalju.

I šećer na kraju kategorija seniroki -50 u kojoj su nastupale naše Ivona i Monika Berulec. Monika poobjedđuje Ivu Simčić i u polufinalu Sanju Bokun. Ivona je u prvom
kolu bila slobodna a u polufinalnoj borbi pobjeđuje Ljiljanu Pendić i plasira se u finale. U zadnjem finalu večeri sestre Berulec su se borile i u redovnom vremenu je rezultat bio 0:0. Prva je do zlatnog boda došla Monika, te tako osvojila zlatnu, a Ivona srebrnu medalju što je razveselilo domaće navijače na tribinama.
Sveukupno Prvenstvo Hrvatske bilo je uspješno u sportskom smislu sa osvojenih 8 medalja, a i organizacijskom smislu jer je naš klub kao tehnički organizator pohvaljen za izvrsnu organizaciju samog natjecanja, a za što je najzaslužniji g. Stjepan Berulec, te se zahvaljujemo i Gradu Svetom Ivanu Zelini i Zagrebačkoj županiji za potporu.