Protekli vikend održano je 1. kolo školske lige. U subotu su nastupili naši kataši: Petra Radošević i Anja Vukobratović u kategoriji mlađih učenica B kategorija ostvarile su po 1 pobjedu i 2 poraza. Među mlađim učenicima najuspješniji je bio Ante Vokić sa 2 pobjede i 1 porazom, Lion Dodaj s 1 pobjedom i 2 poraza te Renato Pejić s 3 poraza. No njih trojca su kao kata team ostvarili 1 pobjedu i 2 poraza što je za prvi nastup bilo više nego uspješno.

Mario Čičin-Šain u učenicima ostvario je rezultat 1:2, isto kao i Katarina Vilendečić, što je za oboje jako dobar uspjeh nakon dužeg nenastupanja na natjecanjima u katama.

I šećer na kraju. Dmitrij Gostev je u kategoriji B mlađih kadeta ostvario sve 3 pobjede!

U nedjelju su nastupili naši borci. Natjecanje su otvorili mlađi učenici: Matija Kišur ostvario je neprikosnovene 3 pobjede u poluteškoj kategoriji. Aron Šprlje je na svom prvom nastupu sve oduševio svojim pristupom i veseljem te je ostvario 2 pobjede i 1 poraz. Petar Zelenika je u teškoj kategoriji imao težak zadatak boriti se s natjecateljima starijima i za glavu višima od njega, no uspio je ostvariti 2 pobjede i 1 poraz. Također je u teškoj kategoriji nastupio i Ivan Garaj koji je izvrsnim borbama uspio ostvariti 2 pobjede uz 1 poraz.

Među učenicima nastupili su: po prvi puta Luka Đurić u lakoj kategoriji uspjevši ostvariti 2 pobjede uz 1 minimalni poraz. Matko Zelenika nastupio je u poluteškoj kategoriji te je ostvario 1 pobjedu i 2 poraza. U istoj kategoriji nastupio je i Mario Čičin-Šain koji je dokazao da nije samo dobar kataš već da je napredovao i u borbama ostvarivši 2 pobjede i 1 poraz. U teškoj kategoriji je Toni Čutura ostvario 2 pobjede i 1 poraz te uspješno napravio prijelaz u stariju kategoriju. U teškoj kategoriji učenica nastupila je Lorena Crnogorac koja je u tijesnim susretima ostvarila 1 pobjedu i 2 poraza.

U mlađim kadetkinjama u teškoj kategoriji nastupile su naše Lucija Gajić i Antonela Anđelić. Ovaj put je Lucija bila uspješnija te je uz pobjedu u njihovom međusobnom susretu ostvarila 3 pobjede i 1 poraz, dok je Antonela ostvarila 2 pobjede i 2 poraza. Djevojke su najavile neizvjesnu borbu za postolje u toj kategoriji.

Marin Kulišić na svom prvom nastupu nije imao dovoljno sportske sreće te nije uspio ostvariti pobjedu.

Svima čestitamo na izvrsnim nastupima pogotovo onima kojima je ovo bilo prvo natjecanje!