ŠKOLSKO PRVENSTVO – 3 ZLATA, 2 SREBRA i 2 BRONCE

U subotu 28.05.2016. u ŠD Dubrava je održano školsko prvenstvo. Usprkos praznicima i tome da nismo nastupili u punom sastavu ostvarili smo izvrsni ukupni rezultat.
Natjecanje su otvorili učenici 1/2 razred gdje je PETAR ZELENIKA osvojio 3.mjesto. Među 5/6 razredima nastupio je Dmitrij Gostev koji je, usprkos srčanim borbama u dvije borbe, ostao bez medalje. Među učenicama 5/6 razreda – teška kategorija u finalu su se susrele LUCIJA GAJIĆ i ANTONELA ANĐELIĆ. Nakon izvrsne Lucijine borbe u 1. kolu, Antonela je nije uspjela zaustaviti niti u finalu, te je Lucija osvojila zlato, a Antonela srebro. U srednjoj kategoriji učenika 7/8 razred BESIM ADEMI je u prvoj borbi izgubio te je kroz repesaž osvojio 3. mjesto. Među srednjoškolcima DINA GAGULA je osvojila srebrnu medalju u kategoriji 3/4 razreda, dok je VEDRAN VAHTARIĆ uspio osvojiti zlato u teškoj kategoriji 3/4 razreda. Kao zadnja ostala je kategorija učenika 3/4 razred u kojoj smo imali tri predstavnika. IVAN GARAJ se u srednjoj kategoriji s puno iskusnijim natjecateljima hrabro borio, i skupljao dragocjeno iskustvo za buduća natjecanja. MATKO ZELENIKA se u teškoj kategoriji izvrsno borio no izgubio dobivenu borbu 2 sekunde prije kraja, i ostao bez borbe u repesažu, dok je TONI ČUTURA zabilježio 2 pobjede za plasman u finale gdje je pobijedio preglasavanjem sudaca 4:1. Zahvala trenerima na svesrdnoj pomoći našim mladim borcima.

Posebno pohvaljujemo i naše novoopečene suce: Moniku Berulec, Ivonu Berulec, Luciju Šipuru, Filipa Soru, Krešmira Fiketa i Dragu Tole koji su danas imali vatreno krštenje i uspješno položili za sudačka zvanja.