Na ovogodišnjem KUPU JADRANA održanom 29.ožujka u Splitu, karataši KKHD postigli su odličan uspjeh osvojivši 3 zlata i 1 srebrnu medalju od 6 prijavljenih kategorija.

Najviše uspjeha imao je Paul Karačić osvojenim 1. i 2.mjestom – odradivši duplu kategoriju. U kategoriji kadeti -57kg prva dva protivnika (Bazina i Tomljanović) predala su Paulu svoje borbe, zatim pobjeda protiv do tada odličnog Pavle Kostića iz Energije (BiH) bodovno s 8-0, te ponovno u finalu protiv Fajerbacha 4-3 s vrlo lošim finalnim suđenjem. Kategorija juniori -55kg donijela je pobjedu u polufinalu nad Dejanom Čučkom iz Energije (BiH) 3-1, zatim gubi u izjednačenom finalu 1-2 od Prge iz Hercegovine i osvaja srebrnu medalju. Karlo Raguž (naš Karlo Veliki) osvaja drugo zlato u juniorima +76 u dvije borbe. Prvo pobjeda 5-0, zatim 1-0 u finalu protiv odličnog Marka Kraljevića. Besim Ademi već standardno uzima zlato u mlađim kadetima -52kg, po rezultatima 2-0, preglaš (jednoglasno), 2-0 i u finalu 4-0. Odličan niz bez izgubljenog boda!

Ovoga puta medalju nije dohvatio Vedran Vahtarić u juniorima -76kg, koji nakon poraza u 1.kolu s 0-2, nije imao sreće da se probije u repasaž. Istu sudbinu imao je Karlo Rukavec naš drugi natjecatelj u kadetima -57kg., koji je dobro počeo svoj meč, ali je nažalost presudilo veće iskustvo protivnika.

Čestitke na osvojenim medaljama!