U subotu 06. listopada 2012. u Biogradu održano je Prvenstvo Hrvatske za juniore/juniorke i kadete/kadetkinje BORBE EKIPNO. Na ovom državnom natjecanju nastupili smo s ekipom kadeta u sastavu: Tomislav Hren, Jerko Đurinović, Paul Karačić i Antonio Doko, te ekipom kadetkinja u sastavu: Dina Gagula, Monika Barić i Ivana Sivrić pod trenerskim vodstvom Ante Čuture. Pravo nastupa u ovom uzrastu imali su natjecatelji između 13 i 15 god u jednoj apsolutnoj kategoriji. Naša ekipa bila je najmlađa s dva 13-godišnjaka (Paul i Jerko) od prijavljenih 10 ekipa, te su ostvarili odličan rezultat osvojivši 5. mjesto, izgubivši u borbi za brončano odličje.

Žrijeb nas nije mazio, pa smo u 1.kolu naišli na favoriziranu i stariju ekipu Hercegovina Zagreb. Prvi je nastupio Jerko Đurinović porazom od 0-3 protiv iskusnijeg, zatim odlični Tomislav Hren poravnava rezultat  pobjedom 4-1. Paul Karačić nastupa poslijednji protiv iznimno višeg protivnika u odličnoj borbi ostvaruje 0-0, te se ukupnim rezultatom moralo u borbu kapetana za pobjedu u ovom meču. Tomislav Hren nije uspio izboriti prolaz, zadobivši teži udarac, koji ga je omeo za kvalitetniji nastavak borbe.

Zahvaljujući ekipi Hercegovine, koja je izborila finale, te kasnije 1.mjesto – naši su ušli u borbu za medalju s ekipom Mladosti iz Ivanić Grada. Ovaj meč je počeo Tomislav Hren, koji unatoč ozlijedi pobjeđuje s 1-0. Antonio Doko je u drugoj borbi doživio poraz, isto kao i Paul u zadnjoj, te tako završili natjecanje osvojivši 5.mjesto.

Naše kadetkinje nisu uspjele odraditi više od jednog meča,  zapele su na ekipi Termala iz Daruvara. Poraz su doživjele Monika Barić, te Dina Gagula – koja se nešto bolje nosila s svojom iskusnijom protivnicom, dok Ivana Sivrić, trećepostavljena nažalost nije dobila priliku da pokaže svoje mogućnosti na ovom natjecanju.

Ovo prvenstvo pokazalo je da naša mlada muška kadetska ekipa u budućnosti može s pravom računati na veća ostvarenja.