Dana 09.ožujka 2013. u Zagrebu u dvorani Vinka Beka održano je muško i žensko SENIORSKO PH POJEDINAČNO – BORBE, u organizaciji KK Hrvatski Dragovoljac i KK Croatia. Najveći uspjeh ostvario je Vedran Turković u kategoriji +84 kg, osvojivši 3. mjesto. U 1.kolu poražen je od Maričevića iz Susedgrada rezultatom 0-1, dok je u repasažu pobjedio Marka Opančara iz Zrinskog s 2-0. U istoj kategoriji nastupio je i Pero Vučić, koji je pobjedio Jankovića iz Voloskog s 1-0, zatim je za finale poražen od kasnijeg pobjednika Ursić Glavanović Vinka u borbi za zlatni bod.

U kategoriji -84 kg imali smo trojicu od ukupno 22 natjecatelja. Najbliži medalji bio je Domagoj Rukavec, pobjedivši u 1.kolu Mikulića iz Studenta na zlatni bod, zatim u 2.kolu Maria Vučića iz Hercegovine rezultatom 3-2, te je u borbi za polufinale poražen od Tomazina iz Samobora s 0-1. U repasažu nažalost nije uspio doći do toliko željene medalje zbog poraza od Pernuša iz splitskog Sokola, također rezultatom 0-1. Ante Mrvičić je odlično počeo borbe glatkom pobjedom na bodove od 8-0 protiv Zlibanovića iz Zameta, ali je iznenadno zaustavljen već u 2.kolu od Logarušića iz Hercegovine s 0-4. Treći naš natjecatelj u ovoj kategoriji bio je Besim Aliti, koji je izgubio prvu borbu od Pernuša iz Sokola, kasnijeg brončanog rezultatom 0-2.

U kategoriji -75 kg nastupio je naš najlakši natjecatelj Luka Požgaj, koji je dobro započeo pobjedom protiv Krpicaka iz Centar V.G. od 2-0, zatim izjednačena borba protiv Lučina iz splitskog Sokola i poraz od 1-2. Na trenerskom zadatku bili su Albin Majstorović i glavni trener Ante Čutura. Zahvaljujemo svim članovima kluba koji su pomogli u organizaciji ovog državnog prvenstva, te smo ovim još jednom dokazali da nakon ekipnog u prosincu prošle godine u vrlo kratkom roku možemo odraditi još jedno veliko natjecanje. Čestitke Vedranu na osvojenoj medalji !!!