Na PRVENSTVU HRVATSKE pojedinačno u borbama održanom 29.ožujka 2014. u Zagrebu, naš karataš Ante Mrvičić osvojio je 1.mjesto i zlatnu medalju u kategoriji seniori -84 kg. Ante je do ovog uspjeha stigao suvereno bez primljenog boda i to protiv protivnika: Miloš 8-0, Tomazin 4-0 i finale protiv Živkovića 8-0.

Do još jedne medalje, ovaj puta brončanog sjaja došao je naš stari vuk Pero Vučić u kategoriji +84 kg. Perin put do 3.mjesta išao je preko Josića, Mohorovičića, pa poraz u polufinalu na zlatni bod od Zoričića i pobjeda u repasažu s 4-0 protiv karlovačkog karataša.

Ostali naši karataši ostvarili su slijedeće rezultate: Domagoj Rukavec u -84 kg, 4-0, pa poraz od Mušića. Filip Soro je u -75 kg pobjedio Lovrića, zatim nesretno poražen od Bilića (KK Bregana), koji je zadobio težu ozlijedu koljena. U kategoriji -67 kg Kristijan Doko je poražen u 1.kolu od favoriziranog Danila Domdjonija i kasnijeg pobjednika, dok u repasažu pobjeđuje Čajka i gubi za broncu od Šojića. 1.kolo nisu prošli Tomislav Celić protiv Marka Lučića, Vesna Gugić u -55 kg protiv Bujan i od Mirne Drmić u -50 kg bolja je bila Ratković.

Zahvaljujemo našim članovima kluba, koji su pomogli u organizaciji ovog državnog prvenstva, na kojem je kao i do sada sve proteklo u najboljem redu.

Čestitke našem dvojcu Anti i Peri na osvojenim medaljama!