Na 12. Kupu Svetog Nikole koji je održan 26.11.2016. godine u Varaždinu nastupili su naši najmlađi natjecatelji.

Na navedenom natjecanju nastupili su Franko Janjić, Matija Kišur i Petar Zelenika u kategoriji mlađih učenika, te Eva Debanić i Una Fleković u kategoriji mlađih učenica koji usprkos dobrim borbama u velikoj konkurenciji nisu uspjeli doći do borbe za medalje. U učenicima je nastupio Matko Zelenika koji je nakon pobjede u prvoj borbi, u drugoj borbi izgubio na sudačko preglašavanje, no uspio je u repasažu pobijediti i osvojiti brončanu medalju. U kategoriji učenica Lorena Crnogorac je izgubila u prvoj borbi od kasnije pobjednice te je kroz repasaž došla do borbe za brončanu medalju koju gubi sudačkim preglašavanjem nakon rezultata 0:0.

U kategoriji mlađih kadetkinja nastupile su Antonela Anđelić u kategoriji -55 i Lucija Gajić u kategoriji +55. Antonela je nakon vodstva 3:0 nesretno izgubila prvu borbu i kasnije izgubila šansu za repasaž, dok je Lucija hrabrim borbama došla do finala gdje je izgubila od predstavnice BiH te osvojila srebrnu medalju.

Čestitke Luciji i Matku na medaljama, i svim ostalim natjecateljima na hrabrim nastupima, te im želimo više sportske sreće na sljedećim natjecanjima.