Danas (19.studenog 2016.), naši natjecatelji nastupili su na međunarodnom turniru „KRIŽEVCI OPEN“ te su ostvarili izvrsne rezultate. Natjecanje su otvorili mlađi učenici gdje su u lakoj kategoriji nastupili Franko Janjić i Aron Šprlje ostvarivši po jednu pobjedu i dva poraza, izgubivši u repasažu u borbi za broncu. U mlađim učenicima u teškoj kategoriji nastupili su Petar Zelenika i Ivan Garaj koji su hrabrim borbama uspjeli osvojiti medalje. Ivan je osvojio brončanu, a Petar srebrnu medalju. Među mlađim učenicama nastupile su i Una Fleković i Eva Debanić kojima je falilo malo više sportske sreće da uspiju doći do medalje.

U poluteškoj kategoriji učenika nastupao je Matko Zelenika gdje je kroz dvije borbe uspio osvojiti brončanu medalju. U učenicama je Lorena Crnogorac osvojila brončanu medalju ostvarivši jednu pobjedu i jedan poraz. U kategoriji mlađih kadetkinja nastupile su Lucija Gajić i Antonela Anđelić. Ovaj puta Antonela u kategoriji -55 osvojila je srebrnu medalju, dok je Lucija u kategoriji +55 također pokleknula tek u finalnoj borbi te osvojila srebrnu medalju.

Na turniru je nasutupila i naša seniorka Lucija Šipura koja je u sklopu Hrvatske reprezentacije osvojila 1. mjesto u sudaru nacija gdje su pored Hrvatske prve i druge ekipe nastupile i ekipe Srbije i Slovačke.

Čestitke svim osvajačima medalja kao i trenerima, a drugima više sportske sreće drugi puta!