U subotu 21.studenog 2015. održan je Karate kup Svetog Nikole u Varaždinu. Osvojili smo 7 medalja, 2 zlata, 2srebra i 4 bronce.

Po prvi put nastupali su naši cicibani s 6 god Una Fleković i Franko Janjić. Franko bez imalo treme jedva je dočekao svoj meč u kategoriji cicibana -26kg, gdje je pobjedom sa 6-0 osvojio prvu zlatnu medalju! Una je u kategoriji cicibanke -22kg počela vodstvom od 1-0, ali je dalje izgubila sa 6-1 i osvojila svoju prvu srebrnu medalju. Ovako male hrabre djece nema puno pa i kategorija nije brojna.

Nakon njih nastupali su mlađi učenici.  Andrej Stipčić u -38kg gdje prvu borbu pobjeđuje sa 4-0, drugu gubi od prvaka kategorije 0-2, i treću pobjeđuje sa 9-0 prije isteka vremena za 3.mjesto. Odradio je odlične borbe, možda i najbolje do sad. Matko Zelenika u kategoriji +38kg prvu borbu gubi od prvaka kategorije sa 0-2, te u repasažu pobjeđuje sa 3-0 i 6-0 te osvaja 3.mjesto. Nastupio je još i u starijoj kategoriji učenici -46kg gdje gubi od znatno većeg i boljeg protivnika sa 0-2 i osvaja 3.mjesto. U ml.učenicima +38kg nastupio je i Ivan Šimag koji zbog manjka iskustva nažalost gubi, ali bit će bolje sljedeći put!
Naša najuspješnija natjecateljica u najmlađima, Antonela Anđelić u svojoj kategoriji učenica +44kg osvojila je 1.mjesto sa pobjedama 3-0, 3-2, 3-0. Nastupila je i u starijoj kategoriji ml.kadetkinje -55kg, gdje je također odličnim borbama osvojila 2.mjesto i srebrnu medalju. Prvu borbu pobjeđuje sa 3-0 dok finalnu gubi sa 0-2 od vidno iskusnije i bolje natjecateljice iz Kastava. Čestitke svima !